In de stilte

Wat vindt een mens zoal in de luwte van het lawaai?

Het lijkt erop alsof het anonieme collectief achter ‘In de stilte’ geïnspireerd was door deze kunstzinnige oefening. Met een wirwar aan korte en langere teksten en overpeinzingen over kunstenaars en hun werken, maar ook een rijke schare aan illustraties, schilderijen en parodieën op schilderijen, omschrijft deze plek zich misschien nog meer als museum en doolhof, dan als blog. Geen zorgen: Er is een Wegwijzer, en daarnaast wordt ons verteld dat verdwalen niet kan…

Je zou het een brevier voor het traagzame kunnen noemen. Een binnentuin is nog een beter beeld. Hij biedt je een intro bij verschillende soorten ‘gewassen’, sommige geneeskrachtig of gewoon goed geurend. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: