Ben tekstschrijver

Alle mensen deugen. En Ben De Graaf al helemaal.

Mijn lief bestelt dekbedovertrekken bij KoopjeDeal. Ze zijn niet meer leverbaar, het geld wordt teruggestort. Keurig. Maar: een week later krijgen we bericht dat de dekbedovertrekken onderweg zijn. Een vergissing van de bank in uw voordeel, u ontvangt 55 euro. Pik in, ’t is winter. Maar dan begint het navelknagertje zich te roeren.

Navelknagertje. Alleen al omdat Ben De Graaf af en toe een mooi neologisme lanceert, is hij welkom in onze haven. Uit het leven gegrepen twijfels en zekerheden, geen wonder dat zich rond deze teksten een hele community van volgers heeft gevormd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: