Scheepswerf

Wil u ook een schip en een plek in onze haven?

Daar kunnen we u mee helpen – maar weet dat de havenmeesters (onze redactie) streng, en allicht ook een tikkeltje onrechtvaardig zijn. Zo gaat dat nu eenmaal met redacties.

Dit zijn de opties:

  1. U stuurt uw blog in, via aanlegplaats@gmail.com. De redactie beslist en geeft u een simpel ja/nee als antwoord.
  2. Wil u daar een woordje uitleg bij? Een tip? Dat kan, maar dan vragen we daarvoor een kleine vergoeding van 15€.
  3. Wil u een persoonlijk begeleidingstraject? Graag, hoofdredacteur Dirk Van Boxem is ook coach en schrijfdocent en helpt u met plezier (on-line) verder. Reken op 80€ per uur begeleiding.
  4. Wil u graag een cursus volgen? Geen probleem: ook in maart 2024 start er weer een reeks van zes workshops ‘literair bloggen’. Volledig on-line. De workshop maakt ook deel uit van het opleidingsjaar literair schrijven, georganiseerd door Creatief Schrijven, en er zijn (soms) een paar plaatsen wie enkel de workshops wil volgen. Inschrijven kan nog niet, maar alle info over dat jaar vind je hier.
  5. Er zitten ook nog wat andere mogelijkheden voor workshops in de pijplijn. Daarover later meer.

Levert dit u de zekerheid op dat de redactie u bij aankomst juichend zal staan opwachten? Nee, de redactie blijft streng en allicht ook een tikkeltje onrechtvaardig. Dirk Van Boxem beslist na begeleiding uiteraard niet mee over al dan niet opname in onze haven.

Wel hebben we een goed verstopt hoekje waar de deelnemers aan de workshops kunnen aanmeren. Dat vindt u, samen met hun getuigenissen hier.

Onze vangst elke week vers in je mailbox?

Over ons

Wij zijn Aanlegplaats – de veilige haven voor Nederlandstalige literaire blogs.

Boeiende, goed geschreven, persoonlijke blogs eindelijk samen op één plek.

Contact

aanlegplaats@gmail.com%d bloggers liken dit: