Hard//Hoofd

Of Aanlegplaats nu een tijdschrift is, of een platform, of nog iets anders, een hub misschien, dat is het soort discussie waarmee we het einde van een redactievergadering met nog een glas uitstellen, om dan uiteindelijk, elk in onze eigen virtuele hoek, even op Hard//Hoofd te klikken.

Een écht tijdschrift. Met vaak heerlijke teksten.

Bijna lukraak, Lies Jo Vandenhende.

Je vraagt je af of je al genoeg splinters bij elkaar heb gespaard om kUnStEnAaR te zijn of te worden of het woord te gebruiken. Egon Schiele stierf op zijn achtentwintigste en al zijn werk is doordrongen van een douleur die mede door zijn leeftijd niet enkel de zijne lijkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: