Jan Van Mersbergen

Op de website van Jan Van Mersbergen is geen foto van de man te vinden. Zo’n sobere site, dat heeft wel iets, zeker wanneer de schrijver (die verder publiciteit noch controverse schuwt) de inhoud van zijn stukjes erop afstemt. Observaties, meningen, nooit verbeten, maar altijd zelfzeker en klein gehouden.

Daar heb ik een heel eenvoudig plan voor, dat lukt altijd, ik moet het alleen even doen en dat kost tijd. De dingen die ik direct wil kosten allemaal tijd. Dat zal ik dit jaar iedere dag even tot me door laten dringen. 

Dat lukt altijd, dat leest u goed. Wij worden een beetje jaloers, want eerlijk? Bij ons lukt het eigenlijk nooit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: