ViLT

We zijn niet helemaal zeker dat Dirk Vekemans zich op zijn plaats voelt in onze haven. Maar omdat we met Aanlegplaats niet bepaald de ‘grote schrijver’ (M/V/X) willen verzamelen, maar eerder wie in de marge wat interessants bij elkaar schrijft, durven we toch. Op enkele schaarse uitzonderingen na is wat er heden als ‘literatuur’ op de markt wordt gebracht geheel onmachtig tekstverwerkersgepriegel van geperverteerde normopathen wiens enige bekommernis het is om ‘groot schrijver’ (M/V) te zijn en te beantwoorden aan de nieuwste profielen daartoe in de vermolmde productiehuizen.

En u zou verbaasd zijn hoeveel grote schrijvers hier toch te vinden zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: