Here comes Herman

Herman Loos heeft een cv dat recruiters atypisch noemen, we raden ze dan ook aan om zijn blog te lezen om te weten te komen hoe een leven en een cv zich tot elkaar verhouden. Vroeger, toen hij nog tijd had, wou hij wel eens mee tweeten. Dat je een hele namiddag lang kleine slokjes tijd kan verschijten zonder ook maar één millimeter op te schieten. De ideale lockdown. En dat ik niet begrijp dat ik daar vroeger zo boos om werd, om dat soort oeverloze uitwisselingen. Misschien ben ik onderweg domweg uit het oog verloren dat leven een ernstige zaak voor ernstige mensen is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: