Joost Elli

Als de grot van Ali Baba. Zo vol is de site van Joost Elli.

Blogberichten, podcasts, allerhande projecten, muziek, er is voor ieder wat wils. Zoals het antwoord op de vraag hoe je nu het best een tom poes / tom pouce / millefeuille / glacé verorbert (en ja, ook over de herkomst van al die namen leer je iets)

De ‘omgekeerde dakdekker’: het dakje wordt gelicht en de onderkant komt op het dakje. Nooit meer knoeien bij het snijden en toch het hele pakket van pudding, deeg en suikerlaagje in je mond. Want het is toch dié totaalbeleving die het ’t hem doet. Revolutionair. Dàt is voortschrijdend inzicht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: