Flow with life

Op haar website Flow with life schrijft mentale trainer Eveline Vanhaverbeke open, tastbaar en beklijvend over haar leven na de diagnose kanker.

In een flow rijg ik woorden aaneen. Ze zuigen mijn angst in zich op. Straks zal ik ze uitsturen in alle windrichtingen, mijn angsten delen. Terwijl ik schrijf verbrokkelt de angst al. Er breekt een eerste zonnestraal doorheen de scheur. De straal stuurt geel, oranje, rood door de duisternis, net zoals dat vanochtend gebeurde. Ik zwaai met mijn handen, jaag het zwart uiteen. Er verschijnen nieuwe kleuren, steeds meer.

Straks is het herfst.

Straks word ik 90.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: