Frank D’hanis Junior

Soms word je om de verkeerde redenen beroemd. In het geval van Frank D’hanis is dat zijn ontslag door de Artevelde Hogeschoolomwille van TikTok filmpjes. Terwijl hij natuurlijk gewoon erg directe, emotionele teksten schrijft die binnen komen. Met humor bovendien.

Hij heeft ons met de hand op het hart beloofd de beste van zijn teksten voortaan ook op zijn blog te plaatsen, in plaats van ze in het metaversum te laten verdampen.

… een paradox die ik goed ken: door de diepte en het inzicht van zijn (Jean-Jacques Rousseau’s) denken kon hij nooit volledig begrepen worden door de mensen bij wie hij zich het beste voelde. Uiteraard heeft dat alles te maken met zijn bescheiden herkomst. De vader van Rousseau was een klokkenmaker, net als de mijne. Over de onbescheidenheid van het opdissen van deze willekeurige parallel met 1 van de grootste denkers uit de westerse geschiedenis: enige zelfkwijlerige grootheidswaanzin is me niet vreemd, u zal me excuseren, ik ben werkloos en als ik mijn eigen loftrompet niet afsteek blijft het doodstil in mijn onverwarmde kamer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: