Marjon werkt

Ik was me er wel van bewust dat ik maar wat aanrommelde. Een voorbij fladderende coach zei dat dat normaal was. Totdat het dat niet meer was. Ik weet nog dat ik het ene moment tegen mijn vriendin Karin zei dat ik me geen andere job kon voorstellen en dat ik er het andere moment schoon genoeg van had. Het kan ook zijn dat ik iemand heb aangevallen tijdens een functioneringsgesprek.

Marjon Meijer verkent in traag tempo de arbeidsmarkt en blogt erover op Marjon werkt.

Ze maakt deel uit van de redactie van Aanlegplaats.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: