De Nieuwe Contrabas

Chrétien Breukers heeft het in De Nieuwe Contrabas veel meer over literatuur dan over het eigen leven (wat hij wel deed in de toepasselijk genaamde Chrétien Breukers), en bovendien slorpt zijn boeiende en groeiende podcast veel van zijn aandacht op.

Maar toch. Zinnen als Mensen die gedichten lezen zijn vaak heel erg irritant. Ze zien de meest erge gemeenplaatsen aan voor diepe gedachten; wat bijna niet te lezen is zonder harde brokjes op te hoesten, vinden ze ‘diepzinnig’ maken van ons een fan voor de eeuwigheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: