Polaroid van de dag

Tussen de steekwoorden waren de contouren ontstaan van waarover we spraken: een enigszins vage constellatie, zoiets als de arbitraire knooppunten van een wandelroute, of de verbindingslijnen die van sterren een stelsel maken.

Communicatie is wat je ervan maakt. In zijn Polaroid van de dag geeft schrijver Gert den Toom – bijgestaan door beelden, citaten uit de meest uiteenlopende boeken en flarden van gesprekken – ons voldoende steekwoorden en knooppunten om een heel universum aan op te hangen. Een genoegen om te lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: