Oefeningen in rusteloosheid

Hoe was je wandeling?, vroeg mijn vrouw wanneer ik ontdaan in het deurgat verscheen. Niet zo best, zei ik. Het liep niet zoals verwacht. Ik kreeg het benauwd. Bij momenten was ik volledig de weg kwijt. Mijn vrouw schudde zuchtend het hoofd. Neem volgende keer gewoon de hond mee.

Op zijn mooi vormgegeven website Oefeningen in rusteloosheid is het Koen Vandenborre die ons de weg wijst, tussen poëzie, verhalen, meningen en – onze favoriet – persoonlijke blogstukjes. Hier komen alle genres samen, door de passage van een wipschieter, de herinnering aan een voetballer, of andere innerlijke dwalingen. Laat uw hond maar thuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: