Bijgekleurd

Het is te laat om nog een nobelprijs te winnen, uit te groeien tot een wijd en zijd erkend genie, een succesvol ondernemer desnoods. Damn! Ik ben niet eens rijk.

In het duister neem ik een besluit. Elke ochtend zal ik voortaan aan mijn eigen rad van fortuin draaien, een rad waarin de bedragen vervangen zijn door wat er echt toe doet. De namen van mijn kinderen, mijn lief, mijn favoriete schrijvers, muzikanten en kunstenaars, mijn favoriete seksstandjes (dat oor!), mijn favoriete plaatsen, en vooral: mijn favoriete gedachten, hoe hard dat altijd terugkerende eksteroog me er ook probeert van te overtuigen dat ze op een leugen berusten.

Zo nam Dirk Van Boxem, hoofdredacteur van Aanlegplaats, zich dat ooit voor. Op Bijgekleurd vindt u, opgesmukt en verfraaid, het verslag van hoe dat gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: