Een leven. In snippers.

Op Een leven. In snippers. zitten we op de eerste rij bij de zinnelijke zoektocht naar het schrijverschap van Griekse godin en zelfverklaard chaotica Kristel Gijbels.

Welk soort schrijver wou ik zijn en was ik überhaupt wel een schrijver? Lange tijd wou ik een ander soort schrijver worden, grappiger, snediger, ik wou vooral die immer aanwezige melancholie uit mijn schrijven snijden, maar je kan eeuwig naar anderen blijven staren en zo jezelf verliezen. Of je kan je eigen pad kiezen. Tegelijkertijd besef ik dat het woord ‘route’ etymologische verwantschap vertoont met het woord ‘roots’. Ik groei mezelf wortels aan op dit pad.

Leve het leven, groots en meeslepend. Leve de snippers, klein en aardend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: