Jeroen Geuens

Waarom moeten ze altijd mij hebben.

Jeroen Geuens staat midden in het leven. In zijn blog schrijft hij over alle hondenvrouwen en louche Italianen die hij aantrekt. Zijn teksten zijn kort, en toch ruim voldoende om ons een volledig beeld en een grinnik in de lage keelzone te bezorgen.

Hij deed de koffer van z’n auto open. Die lag vol kartonnen dozen in plastic zakken van de Alvo. Hij schudde een zak leeg en sneed de bodem van een doos los. Er vielen allemaal doosjes parfum uit. “Dit kost normaal gezien stukken van mensen”, zei hij. “Gemakkelijk 500 euro. Maar voor 50 euro is het goed.” Daarna: “Vous me donnez pas confiance?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: